Menu Sluiten

Wil je 't Prieeltje steunen?

Doe een gift

Je kan ons altijd helpen door ons financieel te steunen op rekeningnummer BE58 1450 4015 0379 (FINTRO) op naam van ‘t Prieeltje. Vanaf 40€ zijn giften fiscaal aftrekbaar.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een doorlopende opdracht: elke maand wordt er dan automatisch een vast bedrag (dat je zelf bepaalt) op de rekening van ’t Prieeltje gestort. Vanaf 4€ per maand krijg je hiervoor, als het jaar voorbij is, een fiscaal attest. Zo kost het je eigenlijk maar 2,5€ per maand.

Neem de instelling op in je testament

Heb je er al over nagedacht om ’t Prieeltje te laten opnemen in jouw testament? Steeds meer mensen kiezen ervoor een deel van hun vermogen na te laten aan een goed doel. Met zo’n schenking draag je een beetje bij aan een betere wereld.

Ook jij kan het verschil maken, door een deel van je erfenis aan een instelling of doel te schenken dat je nauw aan het hart ligt.

Voor meer informatie kan u altijd terecht bij de verantwoordelijke Marijke Vananroye (zie contact).

trooper

Wat is het?

Bij Trooper gaan ze op zoek naar samenwerkingen met merken/webshops die zich engageren om een percentage van hun winst te schenken aan een vereniging van jouw keuze. Dus eigenlijk zoeken zij merken die jouw vereniging (of in dit geval: instelling) willen sponsoren.

Heel belangrijk om te weten: er is geen prijsverschil. Je betaalt exact hetzelfde voor je aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat de shop, door die extra klik via de unieke pagina van je vereniging, een percentage van jouw aankoop aan een vereniging schenkt. 

Hoe doe je het?

  1. Ga naar de Trooperpagina van ‘ Prieeltje
  2. Zoek de shop waar je wil aankopen
  3. Doe je aankoop net zoals anders
  4. De shop schenkt een percentage van jouw aankoopbedrag aan ’t Prieeltje

Wenskaarten

We verkopen superleuke wens- en kerstkaarten van ’t Prieeltje. Deze worden samen met onze kinderen gemaakt en daarna gedrukt op kwaliteitsvol papier. Je krijgt er ook nog een mooie witte enveloppe bij. Vragen over onze kaartjes? Mail naar kaartjes(at)prieeltje.com 

Bestel wenskaarten

Onze wenskaarten zijn het hele jaar door beschikbaar. Vraag naar het assortiment, geef je bestelling door en verras je familie en vrienden met een uniek kaartje!

Topverkoper

Zin om ons te steunen, maar weinig inspiratie om een actie op touw te zetten? Je kan onze kaartjes ook zelf verkopen ten voordele van 't Prieeltje. Mail voor info: kaartjes(at)prieeltje.com

Op maat

Ben je op zoek naar een uitnodiging, wenskaart of bedankkaartje op maat van je bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op; samen maken we er iets moois van.

Andere acties

Geen zin in cadeaus voor je verjaardag, huwelijksverjaardag, doopfeest? Dan kan je altijd aan je gasten vragen om een gift te doen aan ’t Prieeltje. Dit kan zowel rechtstreeks op de rekening van ’t Prieeltje (vanaf 40 € krijgt de schenker een fiscaal attest) of via je eigen rekening. Zelf een activiteit organiseren, bijvoorbeeld met je sportclub of vereniging, en de opbrengst geheel of gedeeltelijk schenken aan ’t Prieeltje kan natuurlijk ook.

Denk maar aan een fuif; een rommelmarkt; een mosselfeest of spaghetti-avond; een quiz of bingo-avond; een gesponsorde fiets- of wandeltocht; ontbijt aan huis; een afterworkparty; cupcakes, soep of wafels verkopen op de markt, op school of in je bedrijf; zelfgemaakte handwerkjes verkopen,… (*) Laat je fantasie werken en bespreek het met de verantwoordelijke van ’t Prieeltje. De opbrengst zal zeker goed besteed worden!

(*) Een dergelijke actie organiseren is volledig op eigen initiatief en kosten. ’t Prieeltje kan niet worden ingeschakeld voor logistieke, praktische of financiële ondersteuning.
 

't Prieeltje steunen door gewoon jezelf te zijn?